ktn-graphics belettering en reclame -logo
Verkoopsvoorwaarden

Algemene voorwaarden

De exacte tekst van de algemene voorwaarden vindt u op de pagina

Onze volledige Algemene Voorwaarden vindt u steeds terug op elke bestelbon en factuur alsook in ons atelier. 

Bij KTN-Graphics geen verrassingen. Enkele belangrijke puntjes hierin zijn:

=> Al onze offertes en prijsopgaven worden slechts bij benadering gegeven. De opgegeven offerte heeft steeds een geldigheid van 15 dagen. De bestelbon vermeldt de definitieve prijs;
=> Bij alle werken van meer dan 400 euro wordt steeds een voorschot gevraagd afhankelijk van het type werk en de totale kostprijs op de bestelbon.

Voor werken aan auto's:
=> verwijderen van oude folies is steeds in regie (aanrekening per gewerkt uur) en wordt afzonderlijk op de factuur vermeld. Verwijderen van oude folie gebeurt op risico van de klant vermits wij niet weten in welke toestand de laklaag onder de aangebrachte laklaag zich voor het wrappen verkeerde;
=> voor particulieren: de factuur wordt betaald bij afhalen van de wagen via uw bankApp.

Goede afspraken maken goede vrienden

* Voor het grotere werk (zoals totale wrap of volledige vracht- of bedrijfswagenbedrukking, gevel- of etalagebestickering,...) maken wij bij voorkeur een afspraak waarbij alles nog tot in de puntjes besproken wordt.


* Bij een prijsofferte wordt een omschrijving van uw wensen genoteerd en bevestigd. Er wordt nog geen ontwerp bijgevoegd, maar de omschrijving is duidelijk.


* Pas bij het ondertekenen van de bestelbon gaan wij uitgebreid voor u aan het werk, wordt de uitvoeringsdatum bepaald en is de prijs vast. Het definitief ontwerp wordt opgemaakt en aan u bezorgd. We betrekken u uiteraard bij gevraagde aanpassingen en u kunt herhaaldelijk uw wensen aanscherpen.


*Uw tijd is kostbaar en de beschikbaarheid van uw wagens is belangrijk. Voor uw etalage is het uiteraard ook belangrijk dat uw zaak "pico bello" klaar is op de datum van uw opening of actie. Er wordt een datum voor uitvoering vastgelegd en duidelijk afgesproken hoeveel tijd het werk in beslag zal nemen. Soms moeten we ook plannen in functie van andere aannemers, bijvoorbeeld bij interieurwerken. Wij willen graag zoveel mogelijk stofvrij werken. Neem daarom tijdig contact op zodat wij in overleg uw opdracht in onze agenda kunnen inpassen.

Nog even uw aandacht voor autowrap

Een volledige car-wrap is géén carrosseriewerk. Een volledige carwrap is doorgaans goedkoper dan wat u zou betalen voor het herspuiten van uw wagen. Hou er echter rekening mee dat carwrap géén fouten in carrosserie, lak, krassen of vroeger spuitwerk verbergt. Een carwrap kan in tegendeel de fouten accentueren wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een donkere kleur. 
Wij zijn zelf geen carrosseriebedrijf. Bij een herstelling na een ongeval moet u rekening houden dat de herstelde delen na het spuiten een droogtijd nodig hebben van 6 weken vooraleer een wrapherstelling  mag/kan uitgevoerd worden. 


  Tot slot nog dit :

   - auto's ouder dan 3 jaar worden uitsluitend op eigen risico gewrapt;
   - ongelakte kunststof onderdelen, voertuigen met herstelde lakschade en/of herstelde schade worden voor eigen risico geplakt;
   - U dient de auto bij voorkeur 1 dag voor montage af te leveren. Soms kan de afhandelingstijd verlengd worden met één of meerdere dagen.
      Dit gebeurt in overleg met u en heeft geen invloed op de prijs;

   - voertuigen dienen gewassen te zijn, zonder teer, wax of vuilresten;
   - emblemen en type-plaatjes worden bij totale wrap verwijderd;
   - krassen, deuken, scheuren, stofpuntjes in de lak zijn zichtbaar door de folie heen;
   - wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele lakschade bij verwijdering van de carwrap. We weten niet wat voordien onder de oude wrap zat en
      kunnen hiervoor dan ook geen verantwoordelijkheid nemen;
   - datum saldofactuur bedrijven is steeds 8 dagen na aflevering ;

   - wij gebruiken uitsluitend kwaliteitsfolies die wij zelf aankopen. Folies door u gekocht via andere kanalen worden ofwel niet  ofwel op eigen          risico verwerkt; 

   - hou voor de uitvoering van uw opdracht rekening met een gemiddelde wachttijd van 2 à 3 weken vanaf ondertekening van de bestelbon.