ktn-graphics belettering en reclame -logo
Services

Services

Beletteren

Belettering JS
Pertz Elektriciteitswerken_14-09-2021

UW RIJDEND VISITEKAARTJE!

Voor u komt het erop aan de kosten die u maakt voor bedrijfsreclame zo efficiënt mogelijk te laten opbrengen. Reclame op uw bedrijfswagens is hiervoor de juiste methode. Overal waar u komt, zolang u uw wagen gebruikt, is deze reclame gezien. Alleen positieve punten komen hier naar voor:

 

- doeltreffend                                                          - betere naambekendheid

- imago-bepalend                                                  - gespreid in tijd

- gespreid in bestemming                                  - duurzaam

- zeer betaalbaar                                                    - eenvoudig te onderhouden

-steeds aanpasbaar


Publicitaire wrap

Reclamewrap Vitabel

reclame, carwrap, car wrap, glasfolies, melkglasfolies, spiegelglas folie, Brugge, Oostkamp, belettering, contact, services, interieurwrap, Brugge, Oostkamp, glasfolie algemeen, zonwerende-raamfolie, portfolio, beletteren auto, Beernem, Zedelgem, Wingene, Hertsberge, Ruddervoorde

LAAT UW ZAAK OPVALLEN LANGS DE WEG!

Reclamewrap gaat verder dan enkel beletteren. Het betreft een gedeeltelijke of volledige reclamebedekking van uw wagen of vrachtwagen. Uiteraard komt hier meer overleg bij te pas. De budgetten liggen hoger, de verwachtingen mogen dan ook op dezelfde manier aangepast worden. Er gaat ook meer tijd over.

Indien u niet zelf een ontwerp hebt, kunt u kiezen voor een eenvoudig of uitgebreid ontwerp. Daar gaat tijd in zitten. Voor uitgebreide ontwerpen bekijken wij dat samen met een grafisch ontwerper. De details bespreken wij graag met u, bij u thuis of in ons atelier.

WRAPPING IS HIP EN TRENDY!


Door uw wagen te laten wrappen kan u deze voorzien van een hippe en persoonlijke look. De ‘color change’ wordt steeds meer en meer populair. De bedoeling hiervan is om uw auto een volledig* andere kleur te geven. Afhankelijk van uw wensen en budget kan u ook opteren voor een ‘accent wrap’, dit houdt in dat individuele onderdelen van uw wagen een andere kleur krijgen. Het is dus perfect mogelijk om enkel de motorkap, het dak, de bumpers of de spiegels in een unieke kleur te transformeren.


Bescherming en een strak uiterlijk in één beweging, vanaf nu kan het!


* Bij een standaard carwrap is de originele kleur van de wagen vanaf de buitenzijde niet meer zichtbaar.. Bij het openen van de motorkap, koffer en/of deurspleten zal de originele kleur nog te zien zijn. Het is echter ook mogelijk om de deurslagen van de wagen te wrappen. Tijdens het maken van de offerte kan dit besproken worden, elk type wagen is anders. Deurslagen zijn zeer tijd- en arbeidsintensief. Dit zorgt voor een aanzienlijke meerkost en u moet uw wagen langer missen.carwrap fullcolor Mercedes

                                                                                                           Natuurlijk heeft niet iedereen de tijd en plaats om zijn wrap in ideale omstandigheden te behandelen. De                                                                                                                     kwaliteit van de folie laat ook toe om uw wagen te wassen in de carwash. Let wel op dat u op zoek gaat naar een degelijke carwash met een soft-wash systeem, geen borstels.  Het is uiteraard niet ideaal, maar dat is het voor uw lak ook niet. Er kunnen dus wel krassen voor komen in de wrap door het gebruik van carwash of slecht wasmateriaal, maar de wrap zal niet loskomen. Een warm zonnetje zorgt er ook voor dat de meeste krasjes in de folie terug verdwijnen als sneeuw voor de zon. 

KAN DE WAGEN NORMAAL GEWASSEN WORDEN?


Wrap

Hebt u meer vragen of twijfels over onze carwrapdiensten? 
Raadpleeg onze FAQ-pagina.

Glasfolie

Spiegelglas folie_20191012
Decorative_Glasfolie_melkglasfolie
Spiegel glas folie _ one way vision

Overige reclame

BOR Gent Gevelbelettering
Belettering Werfborden_Voorbeeld
Spandoeken Define Your Style
Belettering scorebord FC Knokke
Raambestickering
fotowrap garagepoort
foto voor website
Storebox St.Kruis 20221103
logopedie vooraan na
Sonos1

U WILT MEER PRIVACY IN HUIS OF KANTOOR?
U WILT MEER VEILIGHEID?
U WILT FRISSERE RUIMTES BIJ HETE ZOMERDAGEN?
U WILT MINDER WARMTEVERLIES BIJ KOUDE WINTERDAGEN?
UW INTERIEUR OF ETALAGEMATERIAAL VERKLEURT?

We onderzoeken grondig - bij u thuis - wat de mogelijkheden zijn voor uw persoonlijke situatie om uw probleem op te lossen zonder nieuwe problemen te creëren. 
Informeer u op onze pagina "Glasfolies" over ons assortiment folies die u helpen om bovenstaande problemen op te lossen.


SPANDOEKEN, WERFBORDEN, BELETTERING, ...

Wij verzorgen voor u ook publiciteits- en werfborden, gevel- en etalagebelettering, spandoeken en vernieuwen uw lichtreclames in uw eigen huisstijl.


Voor lichtreclames beperken wij ons tot het aanpassen van reclame die aangebracht werd op ongeschonden plexi-panelen

Interieurwrap

kleedkamers Cercle Brugge

GLAZEN WANDEN, OUDE KEUKENKASTJES, MUREN ...

Waar vroeger een behangpapier in elk huis terug te vinden was, zijn er tegenwoordig diverse wrapfolies die uw interieur een heel andere beleving kunnen geven. Ook bepaalde elementen zoals koelcellen, verwarmingselementen, inox, metaal, enz...in uw interieur kunnen vakkundig bekleed worden met prints van bijvoorbeeld duurzame houtsoorten of andere moderne interieurelementenServices, Diensten

Services

Evenementen

Ook voor de aankleding van uw  evenementen helpen we u graag op weg. Alles wat uw grafisch bureau in werkbare bestanden bezorgt, maken en plaatsen we op een onberispelijke manier zoals u het ons vraagt: Banners, beachflags, publiciteitsborden, ...  Samen met onze partners kunnen we ook voor de coördinatie van een complete aankleding van licht en klank zorgen.

Kurious - Cirque du soleil
Cirque du Soleil Brussel Heizel
Sprookjes in het zand 2013

publiciteit


<<h2>welke publiciteit en diensten bieden we aan?</h2>