ktn-graphics belettering en reclame -logo
interieurfolies

Interieurfolie

gecertificieerd met Bodaqlogo

Interieurfolie plaatsen ?
Ontdek de voordelen van voor het transformeren van uw interieur. Kies uit een ruim assortiment designs en kleuren bij KTN Graphics.


  • Hoogwaardige zelfklevende folie voor interieurdecoratie

  • Bijzonder geschikt voor het restylen of renoveren van binnenruimtes

  • Voor het bekleden van gladde oppervlakken zoals muren, panelen, plafonds, meubels, deuren, liften, receptie- en vergaderruimten, gangen, balies, keukens en bureaus

  • Verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende patronen, kleuren en texturen

  • Speciale oppervlaktecoating zorgt voor een hoge duurzaamheid

  • Bestand tegen vocht, bacteriĆ«n, schimmels, verontreinigende stoffen

  • Milieuvriendelijk - bevat geen schadelijke componenten

  • Bestand tegen vlekken


Toepassing

Bijzonder geschikt voor het restylen of renoveren van binnenruimten op ondergronden zoals wanden, panelen, plafonds, meubels, deuren, liften, receptie- en vergaderruimten, gangen, balies, keukens en bureaus. Ideaal voor kantoren, banken, ziekenhuizen, zorginstellingen, hotels, winkels, woningen en scheepsinterieurs.

staaltjes interieurfolie

interieurfolie plaatsen

Ontdek de voordelen van interieurfolie plaatsen voor het transformeren van uw interieur, snel en stofvrij. Kies uit een ruim assortiment designs en kleuren bij KTN Graphics en laat de folies ook door de KTN-professionals plaatsen.

Bij de aankoop van een bestaande oudere woning verplicht de Vlaamse overheid u tot bepaalde renovatiewerken binnen een periode van 5 jaar. Sommige werken zijn verplicht.  Een keukenrenovatie is niet verplicht maar dit is een plek waar u graag bezig bent. Helaas  gaat een nieuwe keuken al vlug met een flinke hap uit uw budget, dat u nodig hebt voor de verplichte renovatiewerken, lopen. Deze voorkeurplek blijft dan voor een lange periode een doorn in uw oog. 
Maar dat hoeft niet ! Met een mooie aangepaste designfolie van KTN Graphics ziet uw zielloze, ouderwetse, keuken er plots heel modern en hip uit en past perfect bij uw opgefrist interieur. Voor een fractie van wat een nieuwe keuken u kost, bent u weer helemaal mee. 

slaapkamerinrichting
winkelruimte
keuken van oud naar nieuw
keuken marmerlook
living-indeling
onthaal-werkruimte
Sonos Knokke van koud wit naar warm interieur
Duinkerke Frigodeur beenhouwerij
beenhouwerij toonkast+frigo